Waves

Waves

Geplaatst onder Kleuren, Knippen, Krullen, op maandag 22, 2020

Waves, Golven, Slagen en Krullen….
Voor elk type krul is er een andere techniek, zo kun je krullen maken met de krultang, krulborstel maar ook met een stijltang. We kunnen verschillende rollers, papillotten of krulspelden indraaien. Ook met de föhn borstel kan je golven creëren. Wil je deze krullen blijvend in je haren dan kun je natuurlijk ook nog voor permanent kiezen.

Heb je natuurlijke krullen? dan hoef ik je niet uit te leggen dat ze elke dag weer anders zitten. Het belangrijkste bij natuurlijk krullend haar, is dat je het heel goed verzorgd. Wat droog krullend haar gaat ontzettend pluizen.

Er zijn verschillende krulkniptechnieken maar Het belangrijkste is toch echt de verzorging van je krullen. Om de beginnen adviseer ik je om een rijke shampoo te gebruiken. De Kevin Murphy Young Again Wash is een zeer geschikte shampoo. Bij deze lijn behoord ook de Young Again Rinse, Young Again Oil en de Young Again Dry Conditioner.

Voor de styling van krullen zijn er ook een aantal producten die er voor zorgen dat het haar zich mooi bundeld, niet gaat pluizen en extra veerkracht heeft. Denk bijvoorbeeld aan een Kevin Murphy Leave-in, Kevin Murphy easy Rider, Kevin Murphy Killer Curls of een Kevin Murphy Killer Waves

Al deze haarverzorgingsproducten zijn in de kapsalon te verkrijgen. Wil je liever niet de deur uit? kijk dan op onze Online Winkel Daansalonshop.

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.

  Soortgelijke projecten

 • Face Framing
  Face Framing

  Wat is Face Framing? Face Framing is een wat nieuwere techniek die sinds 2019 langzaam zijn opmars maakt. Van een […]

 • Red “On Fire…”
  Red “On Fire…”

  Deze haarkleur is “On Fire”!!!! Red, Orange & Yellow… Meestal maken we deze kleuren wat vaker in het najaar en […]

 • Brunette…
  Brunette…

  Ook brunettes hebben te kust en te keur in kleuren tegenwoordig. Wil je Warm, Cool Bruin, met of zonder Highlights […]