Red “On Fire…”

Red “On Fire…”

Geplaatst onder Fashion, Kleuren, Knippen, op vrijdag 26, 2020

Deze haarkleur is “On Fire”!!!! Red, Orange & Yellow… Meestal maken we deze kleuren wat vaker in het najaar en winter, maar ook in de zomer kun je met deze kleur rocken. Van vuurrood tot aan pimpelpaars, pastel mint tot donker groen, je krijgt het niet gek genoeg verzonnen of ik kan het maken voor je. Voor deze Te gekken haarkleuren werken wij met Goldwell Elumen.

Wat is Goldwell Elumen?
Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnen uit elumineert en zo de unieke kleurresultaten creëert. Het zorgt voor haarscherpe kleuren, een prachtige glans, uitzonderlijke houdbaarheid en het haar ziet er overtuigend gezond uit. Het is een peroxide, PPD  en ammoniak-vrij product dat het haar ontziet, maar tegelijkertijd wel zorgt voor meer kleurintensiteit. Dit komt omdat Elumen pigmenten diep in het haar worden getrokken en langdurig worden verankerd. Het vult poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur.

Waarom is Elumen zo speciaal?
Elumen haarkleuring zonder ppd is een innovatieve kleurtechnologie die geheel zonder oxidatie en zonder peroxide werkt. Elumen haarkleuring zonder ppd heeft de houdbaarheid van een haarverf maar tegelijk is het zo mild als een toner. Goldwell Elumen is 100% vrij van Ammoniak, PPD en Peroxide. Je kunt wel zeggen dat Elumen ook “On Fire” is.

Je Toffe haarkleur thuis ook mooi houden? Gebruik dan de haarverzorgingsproducten van KEVIN MURPHY. Deze zijn verkrijgbaar in onze kapsalon maar ook in onze webshop. DAANSALONSHOP

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.

  Soortgelijke projecten

 • Face Framing
  Face Framing

  Wat is Face Framing? Face Framing is een wat nieuwere techniek die sinds 2019 langzaam zijn opmars maakt. Van een […]

 • Brunette…
  Brunette…

  Ook brunettes hebben te kust en te keur in kleuren tegenwoordig. Wil je Warm, Cool Bruin, met of zonder Highlights […]

 • Undercut
  Undercut

  Een in-scheer, up-scheer, figuurtjes of undercut…..  iedereen noemt het anders, maar heb jij een leuk idee, dan denk ik met […]