leuke hippe stijlvolle sokken

XPOOOS The Art of Socks

In:

Vroeger was een sok gewoon een sok. Praktisch en zonder poespas. Die functionaliteit is een blijvertje, maar de laatste jaren zijn looks minstens zo belangrijk geworden. Kleding is dé manier om jezelf Te uiten, Te onderscheiden en Te laten zien: dit ben ik. Vooral sokken zijn daar ster in. Want hoe strikt de kledingregels op je werk of in de branche ook zijn, met een goed paar sokken kun je altijd uitpakken. Ze piepen stiekem onder je pak of pantalon vandaan en fluisteren: pssst, hier beneden, dit is wie ik écht ben. Precies daarom is XPOOOS The Art of Socks hier op aarde. Zodat jij kunt pronken met je ware zelf. Expose yourself!

XPOOOS The Art of Socks ontwerpt en creëert leuke stijlvolle hippe sokken. Opvallend en eigenzinnig. Sokken die iets vertellen over de drager. Over jou, dus.

Om je te blijven verrassen met spannende designs, hebben we het ontwerpen van dames- en herensokken tot kunstvorm verheven. Van gewaagde combi’s en kunstzinnige illustraties, tot subtiele dessins en frisse kleuren; wij beheren The Art of Socks als geen ander. Het resultaat: unieke high-end sokken die er gelikt uitzien en door de top of the bill materialen en stoffen ook nog eens knetterlekker zitten.

Dag hokjes, ha sokjes! Bij XPOOOS experimenteren we met eigenzinnige prints en arty meesterwerken en hebben we het ontwerpen van sokken tot kunstvorm verheven. Van gewaagde combi’s en kunstzinnige illustraties tot subtiele dessins en frisse kleuren; we verrassen en verbazen met collecties die altijd weer origineel en anders zijn. Dat maakt XPOOOS de vriend van iedere voet. Voor iedereen een sok die past, letterlijk én figuurlijk.

Deze XPOOOS The Art of Socks zijn volop verkrijgbaar in onze salon. Ook staat er een beperkte selectie op onze online winkel, neem er gerust eens een kijkje op… 

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.