Top Chic Zero is Dé nieuwe generatie haarverf! Ben jij al om? Vegan, ammoniak vrij, tot aan 99% recyclebare verpakking. CO2 neutraal en een Perfect resultaat.

Top Chic Zero is Dé nieuwe generatie haarverf! Ben jij al om?

In:

Top Chic Zero is Dé nieuwe generatie haarverf! Ben jij al om?

Waarom ik Top Chic Zero, Dé nieuwe generatie haarverf gebruik in mijn salon? Ik vind het belangrijk dat de haarverf ingrediënten bevat die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Maar ook dat het een verpakking heeft die gemaakt is van gerecyclede materialen. We willen allemaal mooi zijn, maar dat kan ook zonder het milieu te belasten. Of iig zo min mogelijk te belasten. Ook merk ik dat steeds meer klanten allergieën ontwikkelen tegen dierlijke ingrediënten. Of het niet prettig vinden dat er dierlijke ingrediënten in een product verwerkt zitten. Top Chic Zero is een van de eerste haarverf die 100% Vegan is en natuurlijk ook dierproef vrij is. Het meest geweldige aan deze haarverf, is dat het gewoon bij Daansalon in de salon gebruikt wordt. Wil je een kleurafspraak maken? Klik dan hier!!

Vegan, ammoniak vrij, 99% recyclebare verpakking, natuurlijke ingrediënten, silicone vrij, ethanol vrij, Dierproef vrij, CO2 neutraal en een Perfect Kleur resultaat.

Ben je op zoek naar Vegan haarverzorging? kijk dan ook eens op onze Daansalon Shop!! of kom even langs in de salon voor een persoonlijk product-advies. Je zult verbaast zijn hoe vaak het gebeurd dat de haarwens al een aantal keer is veranderd, maar dat de klant wel nog het product gebruikt dat bij de ‘oude” look hoort.

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.