beach look Summer Hair Vibes

Summer Hair Vibes

In:

Summer Hair Vibes
Hoe ga jij je haren dragen deze zomer???

Zou je je haren blonder willen in de zomer, is het verstandig om al in maart/april te bespreken. Het kan soms niet in 1 keer zo blond als je misschien wel zou willen zonder het haar te beschadigen. Dus als je al voorzichtig met highlights begint, ben jij op je blonds in de zomer.

Wanneer je haren broos, droog, breekbaar of kwetsbaar zijn en je wilt ook nog Na de zomer lang haar houden? Overleg dan al eens in april/mei wat je kunt doen om jou haar gezond door de hete zomer vol UV, Gloor en Zeezout heen te loodsen.

Ben jij een Party Beest?? en weet je al op welke datum dat Te gekke buiten feest gehouden gaat worden? Plan je afspraak voor een Tof kapsel met eventueel een Feest make-up van Pupa Milano op tijd. Zodat jij er TIP TOP op uit kunt.

Ga je op vakantie en vindt je het vervelend al die grote flessen Shampoo en styling mee te slepen. Vraag ook eens naar de MINI MURPHY’S van Kevin Murphy. Deze zijn lekker klein, en jou haren zitten fantastisch wanneer je op het terras zin, over de boulevard loop of naar dat te gekke feest gaat.

Heb je zelf nog een Summer Hair Vibes vraag?? 

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.