Roze Avenue Glow Collection Giftbox is het perfecte cadeau voor Valentijn. Sexy lingerie staat altijd mooier bij een gebronsde sunkissed teint op de huid.

Roze Avenue Glow Collection Giftbox voor Valentijn

In:

Roze Avenue Glow Collection Giftbox

Stap in een wereld van onweerstaanbare glans met Roze Avenue Glow Collection geeft niet alleen een prachtige bronzing aan de huid maar is ook zonder vlekken perfect aan te brengen. De Glow Collection is 100% Vegan, Cruelty-free, en vervaardigt met de voor jou huid mooist ingrediënten voor een natuurlijke en langhoudbare teint.

Nu tijdelijk verkrijgbaar in een Ultieme Gift-box speciaal voor Valentijn, Moederdag, Kerst of gewoon voor iedereen die blij wordt van een natuurlijk uitziende getinte huid, ook wanneer de zon niet schijnt.

Deze producten zijn ook los verkrijgbaar…

Whipped Tanning Mousse
Direct resultaat, makkelijk en snel een mooie bronzen tint met deze mousse die meteen de huid een gebronsde glans geeft. De hydraterende bestanddelen maken de huid zacht en geven een natuurlijke glans.

Natural Tanning Lotion
Bouw geleidelijk een natuurlijke bruine teint op en verzorg tegelijkertijd de huid. Door de hoogwaardige verzorgen in deze lotion, kun je jouw body lotion heel makkelijk vervangen voor deze Natural Tanning Lotion.

Self Tanning Mist Spray
Creëer een prachtige en natuurlijk uitziende teint met deze mist. Deze snel drogende mist geeft de huid een heerlijk gebronsde glans. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Tanning Drops
Geeft jouw gebruinde huid een persoonlijk tintje, door het aanbrengen van deze gewichtsloze tanning drops. Ze geven kleur, glans en verzorging en frissen jouw kleurtje weer helemaal op. Gebruik hem dagelijks door 1-3 druppels te mengen met jouw favoriete dag-creme of 3-6 druppels voor jouw favoriete body lotion.

Tanning Mitt
Onmisbaar is natuurlijk deze luxe zacht-fluele, uitwasbare Tanning Handschoen. Voorkom eventuele vlekken en hiermee bereik je ook de meest moeilijke plekjes op de huid. Nog mooier, egaler en dat zonder “bruine” handen.

Alle producten uit de Roze Avenue Glow Collection zijn 100% Vegan & Cruelty-free, geven een lang houdbare teint en beschermen tegen schadelijk UV-licht.

Alle producten van Roze Avenue zijn parabene-vrij, cruelty free, 100% vegan, SLS-vrij en recyclebaar verpakt. Daarnaast is Roze Avenue CO2-neutraal, wat inhoudt dat wij aandacht hebben voor het klimaat in ons proces en de producten CO2-neutraal zijn. Ook kunnen alle producten van Roze Avenue  gecombineerd worden met haarproducten van andere merken. Elke formule is zo ontworpen dat het goed te gebruiken is met andere producten, maar zal natuurlijk het beste resultaat geven met de geschikte producten van Roze Avenue.

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.