pupa milano make-up workshop

Pupa Milano Make-up Workshop

In:

Wilt u vrijblijvend kennis maken met alle make-up collecties van Pupa Milano? Of met je vriendinnen, moeder, zus en/of dochter zelf leren hoe een mooie basis make-up kunt aanbrengen. Ken je Pupa Milano make-up al en wil je graag wat meer Tips & Tricks zien? Of de verschillende seizoens collectie eens beleven? Kijk voor de verschillende mogelijkheden hieronder en kijk welke het beste bij jou past.

Inspiratie
Tijdens de Pupa Milano Inspiratie gaan we samen een make-up analyse maken die helemaal is afgestemd op jou huidtype en wensen. We kijken wat bij je past, je krijgt aanbreng tips en krijgt uitleg over de producten. Daarvoor is deze geschikt voor iedereen die weinig tot bijna geen make-up gebruikt maar die dat wel graag zou willen. De Inspiratie is 1 op 1, duurt ongeveer 60 min.

Inspiratie Advanced
De Pupa Milano Inspratie Advanced is bedoeld voor iedereen die al wat vaker make-up gebruikt maar toe is aan een keer iets anders. Hier ook gaan we kijken wat het beste bij jou huidtype en wensen past en krijg aanbreng en product tips. Inspratie Advanced is 1 op 1, duurt ongeveer 60 min.

Seizoen Collection
Pupa Milano brengt ongeveer 4-6 keer per jaar een seizoens collectie uit. In deze collecties zit voor ieder wat wils. Denk hierbij aan voorjaar, zomer, herfst, winter thema’s maar daarnaast ook waterpoof en kerst/feest collectie’s. Seizoen Collectie’s worden gehouden tijdens een inloopdag. U hoeft dan niet af te spreken maar kunt de gehele dag binnenlopen. U kunt de producten testen en zelf aanbrengen. Houd voor datums Instagram en FaceBook in de gaten of meld u telefonisch aan voor de Pupa Nieuwsbrief.

Workshop
Wat is er leuker dan een make-up workshop samen met vriendinnen, je moeder, zus, of dochter. Tijdens de workshop leer je niet alleen alles over Pupa Milano maar ook hoe je het het beste kunt aanbrengen en welke tools je daarvoor kunt gebruiken. Dat alles onder het genot van een borrelnootje en een drankje. De Workshops zijn in een groepje van maximaal 8 personen. Ze duren ca 2,5 uur.

Binnenkort zijn er weer Pupa Milano Make-up Evenementen gepland!
U kunt 4 weken voor aanvang online inplannen. Wilt u 2 tijdvakken na elkaar plannen??
Neem dan even contact op met 06-55333887, bellen en/of whatsapp

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.