Pupa Milano inspiratie dagen en persoonlijk make-up advies

In:

Pupa Milano inspiratie dagen en persoonlijk make-up advies

Maandag 8 Juli Summer Sunset Blooming Collection

Op deze dag kunt u vrijblijvend binnen lopen overdag van 13.00-16.00 en in de avond van 19.00-20.00uur. Speciaal vandaag wordt de zomer collectie extra onder de aandacht gebracht, als ook de Surprising liner & Shadow. Dit onder het genot van een klein knabbeltje.

Tijdens deze inspiratie dag geven wij op de gehele collectie van Pupa Milano 10% korting, dus mocht er gewoon iets op zijn, loopt u dan gerust even binnen en profiteer ook van de kortingsactie.

Maandag 15 Juli tanning, bronzing & highlight technieken

Op deze dag kunt u vrijblijvend binnen lopen overdag van 13.00-16.00 en in de avond van 19.00-20.00uur. Vandaag worden alle Pupa Milano Bronzers en highlighters uitgebreid behandeld, ook zal Marc Inbane Tanning Spray worden gedemonstreerd. Dit onder het genot van een klein knabbeltje.

Tijdens deze inspiratie dag geven wij op de gehele collectie van Pupa Milano en Marc Inbane 10% korting, dus mocht er gewoon iets op zijn, loopt u dan gerust even binnen en profiteer ook van de kortingsactie.

Maandag 26 augustus en maandag 2 september persoonlijk make-up advies

Uitsluitend op afspraak overdag of in de avond. Deelname bedraagt €19,95 p.p. en alle deelnemers ontvangen een leuke goodiebag.

Pupa 1

Een onmisbare mini training waarin uitleg wordt gegeven over het aanbrengen van een mooie basis make-up. Zeer geschikt voor als je nog niet zo handig bent met het aanbrengen van make-up.

Pupa 2

Wanneer u al wat meer bedreven bent in het aanbrengen van make-up, maar net de tips & tricks mist om uw make-up nog mooier, feestelijker of juist glamorous uit te laten zien.

Verwacht

September – de HerfstCollection 

November – Christmas giftboxen en de WinterCollection

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.