Pupa Milano fight like a woman is een seizoens make-up collectie met beperkte oplage

Pupa Milano Fight Like a Woman

In:

Pupa Milano Fight Like a Woman
Hoe geweldig is het dat juist in deze tijd waarin alles anders is vooral de kracht van alle vrouwen zo naar voren komt. Kijk naar alle vrouwen die werken in het ziekhuis, thuiszorg, mantelzorger, gehandicaptenzorg maar ook al die vrouwlijke ondernemers met of zonder personeel en niet te vergeten al die moeders die thuis nu, En werken, En juf zijn, En voor hun oudens en/of buren zorgen, En ook nog het huishouden doen en de kinderen opvoeden. Pupa Milano wil ook haar stem laten horen en Fight Like a Woman is de limited edition die daar bij hoort. Deze nieuw Make-up Collectie is geïnspireerd juist op al Die Vrouwen. Dus het kan niet anders dan dat jou schoonheid naar voren komt bij het dragen van deze Collectie.

De Pupa Milano Fight Like a Woman Limited Edition wordt de Eerste Pupa Colletie die Social Media Only te verkrijgen zal zijn. U kunt deze helaas niet testen, proberen, voelen, Maaaarr wel beleven!! Op verschillende platforms zullen inspiratie foto’s worden geplaatst dus volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. Zie je iets wat je wilt, stuur een mail, whatsapp, DM of bel met 06-55333887

Deze Pupa Milano Collectie bestaat uit;

Pupa Milano Multiplay eyepencils in 2 kleuren.
-081 Be strong bronze
-082 Be proud brownie

Pupa Milano Extreme blush duo in de kleur 001 Wild rose / pink party

Pupa Milano Dual Chrome eyeshadow in 2 kleuren
-001 Pink Power
-002 Independed Bronze

Pupa Milano Highlighter in de kleur 001 Don’t give up golden rose

Pupa Milano Lipstick in 3 kleuren
-001 Nude
-002 Pink
-003 Red Top Player

Welke make-up producten van deze pupa milano Collectie laten jou schitteren als die krachtige vrouw die je altijd al was?

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.