Highlights..

Highlights..

Geplaatst onder Kleuren, op dinsdag 23, 2020

Highlights
Folie technieken zijn er wel in honderden variaties maar de klassieke folie techniek gebruik ik toch nog steeds vaak. Dit omdat deze techniet bijna bij elke nieuwe trend te combineren is en hij blijft super mooi!!! Highlights maken het haar in de folie een lichtere kleur dan de rest. Wanneer de kleur in de folie donkerder wordt gemaakt noemen we dat Lowlights. Er zijn ook Guylights, dat zijn highlights bij mannen.

Wanneer kies je voor Highlights

Highlights worden door middel van een folie techniek in het haar geplaatst om het haar lichter te maken. Er zijn heel veel verschillende folie technieken die hiervoor gebruikt worden. Balayage, Face Framing, Lived in, Ombre en natuurlijk de klassieke highlights.

Bij een balayage, lived in en een Ombre blijft het haar bij de aanzet donkerder. Dit is een zeer geschikte techniek die we gebruiken bij dames die graag brunette blijven, maar wel een Sun-Kissed effect willen in de zomer. Bij een Face Frame wordt het voorste gedeelte in de pony lichter gemaakt. Hierdoor wordt er een lijstje op het gezicht gemaakt. Bij de Klassieke highlights wordt vaak het gehele haar een heel stuk lichter gemaakt.

Thuis ook een mooie kleur
Hoe kun je het beste je highlights onderhouden? Bij Daansalon adviseren wij de haarverzorgingsproducten van KEVIN MURPHY te gebruiken. In het bijzonder de Angel Serie. De producten van de Kevin Murphy Angel Serie zorgen ervoor dat ongewenste geel-tinten uitblijven. Deze producten en alle andere producten van Kevin Murphy zijn in de kapsalon verkrijgbaar, Maar u kunt ze ook online bestellen in onze Online Winkel DAANSALONSHOP Ze worden dan zo snel mogelijk bij u thuis bezorgt.

Shampoo Kevin Murphy Blonde.Angel Wash

Conditioner Treatment Kevin Murphy Blonde.Angel, Kevin Murphy Crystal.Angel, Kevin Murphy Cool.Angel, Kevin Murphy Sugared.Angel, Kevin Murphy Autumn.Angel

Lukt het niet online of wil je graag even overleggen welke Angel het beste bij jou haren past? Mail, bel of whatsapp dan gerust even.

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.

  Soortgelijke projecten

 • Face Framing
  Face Framing

  Wat is Face Framing? Face Framing is een wat nieuwere techniek die sinds 2019 langzaam zijn opmars maakt. Van een […]

 • Red “On Fire…”
  Red “On Fire…”

  Deze haarkleur is “On Fire”!!!! Red, Orange & Yellow… Meestal maken we deze kleuren wat vaker in het najaar en […]

 • Brunette…
  Brunette…

  Ook brunettes hebben te kust en te keur in kleuren tegenwoordig. Wil je Warm, Cool Bruin, met of zonder Highlights […]