vegan shampoo haarverzorging voor iedere blondine, rose ronde flessen

OMNIBLONDE

In:

OMNIBLONDE

Het Omni Lightening Defense Complex, een revolutionaire technologie voor de verzorging van blonde haar.Deze unieke formule is speciaal ontwikkeld door omniblonde met als doel om beschadigd blond haar te herstellen en problemen door ontkleuring, zon en andere schadelijke factoren tegen te gaan.
Omni Lightening Defense Complex (OLDC) bevat sterke antioxderende eigenschappen en behandelt het haar zowel aan de binnen- als de buitenkant. OLDC bindt zich aan de haarschubben, herstelt het haar effectief van binnenuit en biedt langdurige bescherming voor de buitenkant van het haar. Met het Omni Lightening Defense Complex behoudt je de mooiste blonde tinten.
A TRIUMPH FOR BLONDES EVERYWHERE!

…. and why it’s so important
De pH-waarde van elk product speelt een belangrijke rol in de gezondheid van je haar.

Wat zijn pH-waardes?
De pH-waarde bepaalt de zuurgraad of de basische waarde van onze haarproducten. De pH-waarde varieert van 1-14. Alles onder 7 wordt als zuur beschouwd en alles boven 7 is alkalisch.

Hoe beïnvloeden pH-waardes het haar?
Menselijk haar heeft een pH-waarde van 4,5 tot 5,5. De pH-waardes in een product beïnvloeden het haar. Een hoge pH-waarde in een product zal de haarschubben openen. Een lage pH-waarde zal helpen deze te sluiten. Het visuele resultaat van een open haar-schubbenlaag in dof, futloos uitziend haar. De visuele en fysische eigenschappen van een gesloten haar-schubbenlaag zorgen voor sterker, glanzender haar. Een gesloten haar-schubbenlaag reflecteert licht en geeft glans aan het haar.

De wetenschap in onze producten.
Wij kiezen de pH-waarde in onze producten op basis van het einddoel van het betreffende product. Onze shampoos hebben gemiddeld een pH-waarde tussen 5,5-6,5, omdat we dit het optimale niveau vinden om het haar schoon en gezond te houden, terwijl herstellende ingrediënten effectief blijven.

Onze conditioners en behandelingen hebben een lage pH-waarde om het haar te sluiten, zodat de kleur langer mooi blijft, het haar minder pluist en meer vocht en glans krijgt.

OMNIBLONDE is verkrijgbaar in onze salon, maar ook online te bestellen via DaansalonShop 

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.