K18 BIOMIMETIC HAIRCIENCE

K18 BIOMIMETIC HAIRCIENCE

In:

K18 BIOMIMETIC HAIRCIENCE
Herstel je haar is 4 minuten

Zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat als nieuw aanvoelt.

De Enige gepatenteerde boiactive peptide behandeling waarvan klinisch is bewezen dat het beschadigingen tegengaat van:
Blonderingen en kleuringen
Chenische behandelingen
Hitte
Mechanische schade

Hair Like New
Is je haar beschadigd door chemische behandelingen zoals blonderen, is het beschadigd door het gebruik door het stylen met stijltangen of is je haar gewoon toe aan een herstelkuur? Dan is K18 de oplossing. Het K18 Molecular Repair Hair Mask herstellend haarmasker herstelt de keratineketens en versterkt je haar met lichtgewicht hydraterende eigenschappen om het haar te ontwarren en gland en zacht te houden, zonder het te verzwaren. Je kan in de salon een professionele K18 service krijgen waarmee je haar herstelt en versterkt wordt.

Kleur of blondeer je je haar
De salon heeft een speciale k18 professional moleculair repair mist. Dit is een voorbehandeling die het haar versterkt voor een chemische behandeling. De mist dringt diep in de cortex van het haar door en herstelt daar beschadigingen om daarna je haar te kleuren of te blonderen. Na het kleuren of blonderen gebruiken ze de K18 Molecular Repair Hair Mask om je haar verder te herstellen en te versterken. Je haar blijft gezonder en je kleur blijft langer in goede conditie.

Easy te use
Voor het beste resultaat gebruik je K18 Leave-in na elke 4 tot 6 wasbeurten thuis. Het is ook thuis zo makkelijk toe te passen, je wast je haar met je favoriete Kevin Murphy Wash, je maakt het haar handdoekdroog, brengt K18 Leave-in aan, laat het 4 minuten intrekken en klaar. Daarna kun je je haar stylen of gewoon laten drogen, thats it! Je zult zien dat je haar niet alleen direct herstelt maar dat ook na langer gebruik je haar nog gezonder en sterker wordt.

K18 BIOMIMETIC HAIRCIENCE voor haren die voelen als NIEUW!!!

Dit product is verkrijgbaar in onze Salon maar ook via onze Webshop www.daansalonshop.nl

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.