Haarkleur speciaal voor mensen met een haarkleur allergie ppd vrij

Elumen haarkleuring zonder ppd

In:

Het je een haarverf-allergie en baal je ervan dat je je haren niet kunt kleuren in die kleur die je zo graag zou willen?? Dan is Goldwell Elumen haarkleuring zonder ppd misschien voor jou DE oplossing. Goldwell Elumen Hair Color is vrij van Peroxide, Ammoniak en PPD en daarom een uitstekend product voor mensen met een haarverf allergie.

Wat is Goldwell Elumen?
Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnen uit elumineert en zo de unieke kleurresultaten creëert. Het zorgt voor haarscherpe kleuren, een prachtige glans, uitzonderlijke houdbaarheid en het haar ziet er overtuigend gezond uit. Het is een peroxide, PPD  en ammoniak-vrij product dat het haar ontziet, maar tegelijkertijd wel zorgt voor meer kleurintensiteit. Dit komt omdat Elumen pigmenten diep in het haar worden getrokken en langdurig worden verankerd. Het vult poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur.

Waarom is Elumen zo speciaal?
Elumen haarkleuring zonder ppd is een innovatieve kleurtechnologie die geheel zonder oxidatie en zonder peroxide werkt. Elumen haarkleuring zonder ppd heeft de houdbaarheid van een haarverf maar tegelijk is het zo mild als een toner. Goldwell Elumen is 100% vrij van Ammoniak, PPD en Peroxide.

PPD (kleur) allergie hoeft niet te betekenen dat u nooit meer uw haren kan kleuren. Dermatoloog Harma Stenveld van het Centrum van Huid en Arbeid:
“Zolang je maar de juiste maatregelen neemt en voor je eigen haar geen kleurproducten met PPD gebruikt wanneer je daar allergisch voor bent. Wij adviseren altijd Elumen Hair Color. Dat is de enige blijvende haarkleuring, die geheel PPD-vrij is en absoluut veilig voor mensen met een PPD-allergie. Elumen is echt het enigste alternatief.”

Meer dan alleen een kleur: het Elumen Repair Effect creëert onberispelijke briljantie en glans. Net als bij een onzuivere diamant, verstrooien de poreuze gedeeltes van het haar het licht. Hierdoor ziet het haar er gestrest en dof uit. Elumen vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Hierdoor wordt het licht perfect gereflecteerd.

Om je net gekleurde haar thuis goed te verzorgen adviseren wij de haarverzorging van KEVIN MURPHY. Hun shampoo’s zijn Parabene en sulfaat vrij. Ze zijn Eco Frendly, Cruelty free, Vegan en al hun verpakkingen worden gemaakt van 100% Ocean Wast Plastic. Deze zijn ook verkrijgbaar via onze online winkel.

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.