daansalonshop de winkel online van daansalon kappers

Daansalonshop

In:

Daansalonshop de Online Winkel van Daansalon

Sinds 2009 heeft Daansalon ook een webwinkel. Deze is genaamd DAANSALONSHOP. Op deze webshop kun je een gedeelte van alle producten die verkrijgbaar zijn in de Kapsalon online bestellen. Dat heeft als voordeel dat je rustig kunt kijken wat je allemaal nodig hebt, je ontvangt een leuke online korting wanneer je meerder producten besteld en het wordt ook nog eens thuisbezorgd.

Kevin Murphy & Marc Inbane staat volledig online.

Sommige producten zijn lastig om online aan te bieden. Zo vind ik het altijd belangrijk op bij aanschaf van Pupa Milano make-up goed samen met de klant af te kunnen stemmen of de kleur nog wel de goede kleur is en of er misschien inmiddels een beter en mooier product is voor haar. Daarom staan van Pupa Milano alleen de Actie’s en Aanbiedingen online.

Ook van Xpooos staat niet alles online, wanneer de nieuw collectie binnen is, is deze het eerste beschikbaar voor de klanten van Daansalon en of voor de echte fans van Xpooos. Zodat zij verzekerd zijn van de eerste keuze. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief via een mailtje, whatsapp of gewoon even bellen 06-55333887

Pink Pewter, B.rush, Max Pro zijn alleen in de salon verkrijgbaar.

 

 

 

 

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.