soort olaplex voor je haren

Brazilian Bond Builder 3R

In:

De Brazilian Bond Builder 3R is ontwikkeld als bindmiddel voor haarverbindingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technisch copolymeer. Deze bond builder is in staat om haarbindingen opnieuw te bevestigen en op te bouwen. Dit met behulp van een zeer zuiver gericht systeem. Brazilian Bond Builder 3R kan je helpen bij verlies van cuticula en cortexcel zodat de innerlijke structuur van je haar beschermd blijft. Het is ook in staat om het kleurbehoud en de levendigheid te verlengen terwijl het haarbreuk tot een minimum beperkt blijft. Wanneer toegepast als Herstelbehandeling herstructureert het de haarverbindingen en waar nodig maak het zelfs nieuwe aan. Maakt het haar weer sterk en de haarkleur wordt beter verankert en vastgezet in het haar voor nog langer kleurbehoud.

Hoe wordt het gebuikt;

  • Brazilian Bond Builder 3R wordt gebruikt als toevoeging tijdens een kleurbehandeling. Door de speciale samenstelling is het product van de bond builder direct toepasbaar en voor alle haarkleuringen geschikt. Het beschermt het haar, zorgt dat de kleurdeeltjes beter hechten en heeft een herstellende werking in het haar.
  • Brazilian Bond Buider 3R als herstelbehandeling is een zeer intensieve haarverzorging. Het versterkt en hersteld de haarverbindingen waardoor het haar weer sterk en gezond wordt. Tevens wordt er een treatment aan gekoppeld waardoor het haar tot wel 12 wassingen heerlijk zacht en verzorgt aanvoelt.

Om het haar thuis te blijven verzorgen adviseren wij je de haarverzorgings producten van KEVIN MURPHY te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in de winkel, maar ook in onze online webshop… 

Niet mogelijk opmerkingen te plaatsen.